Digitaalinen markkinointi

Digitaalinen markkinointi eri kanavissa.

Digitaalisen markkinoinnin palvelut sisältävät Google Ads -hakusanamainonnan, hakukoneoptimointia verkkosivustoille ja sosiaalisen median markkinointia.

Markkinointipalvelut sisältävät kaiken materiaalin, mitä tarvitset kuten nettibannerit, sähköiset uutiskirjeet, power point -esitykset sekä myös painetut markkinointimateriaalit kuten esitteet, flyerit ja roll-upit.

Sisältömarkkinointi

Verkkoon ja someen.

Sisältömarkkinointi on jatkuvaa sisällöntuotantoa, jolla houkutellaan asiakas ostopolun eri vaiheissa sivustolle. Sisältömarkkinoinnissa voidaan käyttää mielenkiintoisia referessitarinoita, asiantuntijoiden blogikirjoituksia ja sosiaalinen media toimii yhtenä kanavan tuoda asiakkaat näiden sisältöjen pariin.

Somemarkkinointi

Sisällöntuotanto, mainonta ja koulutus.

Sisältösuunnitelmat, sisältöstrategiat, somekalenterit, sisällöntuontanto ja maksettu mainonta eri sosiaalisen median kanavissa, pääpaino Facebookissa ja Instagramissa. Ylläpidän useiden yrityksten sometilejä säännöllisesti.

Somesparraus ja koulutus henkilöstölle tai suuremmalle yleisölle. Olen vetänyt useita somekoulutuksia niin Kymenlaakson yrittäjainaiset ry:n jäsenille kuin Cursor Oy:n järjestämissä koulutuksissa.

Verkkosivustot ja verkkokaupat

Suunnittelu, toteutus ja sisällöntuotanto.

Verkkosivustojen ja verkkokaupojen toteutus avaimet käteen -palveluna sisältää verkkosivustojen sisältötekstien suunnittelun, hakukoneoptimoinnin (SEO) ja projektinjohtamisen sekä Google Analytiikan käyttöönoton.

Teen tiivistä yhteistyötä digikumppaneideni kanssa, jotta saamme parhaan mahdollisen lopputuloksen niin toimivuudessa kuin löydettävyydessä.

MITEN ON

Olisiko aika panostaa sisältömarkkinointiin?