Digitaalinen markkinointi

Hakusanamainonta, somemarkkinointi.

Digitaalisen markkinoinnin palvelut sisältävät Google Ads -hakusanamainonnan, hakukoneoptimointia verkkosivustoille ja sosiaalisen median markkinointia.

Markkinointipalvelut sisältävät kaiken materiaalin, mitä tarvitset kuten nettibannerit, sähköiset uutiskirjeet ja power point -esitykset. Jos tarvitset perinteistä markkinointimateriaalia markkinointimateriaalit kuten painetut esitteet, flyerit ja roll-upit, kauttani saat kaikki nämä palvelut.

Sisältömarkkinointi

Webiin ja someen.

Sisältömarkkinointi on jatkuvaa sisällöntuotantoa, jolla houkutellaan asiakas ostopolun eri vaiheissa sivustolle. Sisältömarkkinoinnissa voidaan käyttää mielenkiintoisia referessitarinoita, asiantuntijoiden blogikirjoituksia ja sosiaalinen media toimii yhtenä kanavan tuoda asiakkaat näiden sisältöjen pariin.

Somemarkkinointi

Somesisällöt, mainonta ja koulutus.

Sisältösuunnitelmat, sisältöstrategiat, somekalenterit, sisällöntuontanto ja maksettu mainonta eri sosiaalisen median kanavissa, pääpaino Facebookissa ja Instagramissa. Ylläpidän useiden yrityksten sometilejä säännöllisesti.

Somesparraus ja koulutus henkilöstölle tai suuremmalle yleisölle. Olen vetänyt useita somekoulutuksia niin Kymenlaakson yrittäjainaiset ry:n jäsenille kuin Cursor Oy:n järjestämissä koulutuksissa.

Verkkosivut

Suunnittelu, toteutus ja sisällöntuotanto.

Verkkosivustojen toteutus avaimet käteen -palveluna sisältää verkkosivustojen sisältötekstien suunnittelun, hakukoneoptimoinnin (SEO) ja Google Analytiikan käyttöönoton.

Teen tiivistä yhteistyötä digikumppaneideni kanssa, jotta saamme parhaan mahdollisen lopputuloksen niin toimivuudessa kuin löydettävyydessä.

Yhteistyökumppani verkkosivustoissa: Jaakko Leislahti Oy.

MITEN ON

Olisiko aika panostaa toimivaan sisältöön?